fbpx

Blog

Puolueellinen näkymä reseptipullon etiketin lukemisesta

Date: May 24, 2023
Category: Uncategorized

Puolueellinen näkymä reseptipullon etiketin lukemisesta

Tämä alue koostuu asiakkaille tarjottavista yhteystiedoista, joilla on kysymyksiä tuotteesta. Sitä ei välttämättä ole kaikissa huumeiden tosiasioissa. Reseptilääkkeet ovat monimutkaisempia kuin OTC -lääkkeet. Asiakasraporttien mukaan yli puoli miljoonaa amerikkalaista tulkitsee reseptilääkkeitä vuosittain väärin. FDA ei hallitse huumekauppojen tarroja.

Reseptilomakkeet voivat sisältää varoitustarrat. Esimerkiksi asiakasraportit työntekijät täyttivät varfariinien reseptit eri apteekkeissa ja havaitsivat, että Target, Walgreens, CVS, Costco ja Walmart pakkaukset sisälsivät erilaisia ​​varoituslajikkeita samaan reseptiin. Walmart ei sisältänyt mitään varoitusta ensimmäisestä yrityksestä täyttää resepti.

“Jos reseptilomakkeet vastaavat, voisimme välttää suuren osan epäjohdonmukaisten merkintöjen aiheuttamista ongelmista.”Huumeiden merkinnät voivat vaihdella huumekaupasta riippuen. Reseptilääkepakkaukseen painettu lääkkeen etiketti ei kerro sinulle kaikkia lääkkeen tietoturvatietoja, joten apteekit tarjoavat sinulle apteekkitietolomakkeen.

Ei tiedossa yksityiskohtia välilehdestä 30

Apteekkitietolomakkeilla on vakiokäyttö-, hälytys- ja negatiiviset vaikutukset, mutta ne voivat olla riittämättömiä. Apteekkitietolomake ei välttämättä ole kokonaan, totesi DR. Michael Carome, julkisen henkilön terveystutkimusryhmän johtaja. “Upeat [reseptilääkkeet] lääkkeet ovat apteekkien yksityiskohdat, ja usein FDA ei ole tutkinut näitä tietolomakkeita”, Carome totesi.

FDA: n mukaan valtuutettu, että suosittelemalla tietoa kutsutaan myös paketin inserttiin on todellinen reseptilääkkeen etiketti. Suositustiedot ovat useita sivuja pitkiä, ne voivat sisältää noin 17 osaa, ja sen on tarkoitus auttaa toimittajia määräämään lääkitystä tehokkaasti. Muita näitä tietoja koskevat nimet sisältävät asiantuntija -merkinnät, suunnitelman lisääminen ja yksityiskohtien suositteleminen.

Perustuu ihmisen tietoihin mahdollisuuksien mukaan tarkkaa ja hyödyllistä on yhteenveto lääkkeen luotettavan ja turvallisen käytön kannalta ei tee vaatimuksia tai suosittele käyttöä, jos todisteet eivät ole vääriä, harhaanjohtavia tai myynninedistämistapaisia ​​yksityiskohtia voi olla monimutkaisempaa tarkistaa miestenapteekki.com, mutta se koostuu perusteellisemmista turvallisuustiedoista kuin huumekaupan lääkkeen etiketti tai tietolomake.

Kuinka lukea käsikauppia ja reseptilääketarrat-tosiasiat

Jos sinulla on ongelmia suosittelemista koskevia tietoja, lääkäri tai apteekki voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin olennaisia ​​yksityiskohtia. Vuonna 2006 FDA julkaisi viimeisen ohjeen, joka muutti tuotemuotoa, jotta terveydenhuollon ammattilaisten on paljon helpompaa. “Etiketti on nyt jaettu määräävien tietojen kohokohtiin, koko suositustietojen (FPI) ja FPI: n sisältöön”, Hobeika sanoi.

Huumeiden nimi. Erittäin ensimmäinen osa ilmoittaa sinulle lääkkeen nimen. Se näyttää sinulle tuotemerkin, yleisen nimen tai aktiivisen ainesosan suluissa. Tämä alue kertoo myös, mikä kaava se on (injektio, suullinen ja niin edelleen) ja vuoden FDA hyväksyi huumeen.

Jos lääkkeelle on musta laatikko varovaisuus, se on sivun yläosassa. Pakotettu varovaisuus tarjoaa tärkeimmät turvallisuustiedot lääkkeestä. Kumadinissa se hälyttää merkittävän tai tappavan verenvuodon uhasta. Viimeaikaiset suuret muutokset. Mustan laatikon varovaisuuden alapuolella löydät mahdolliset suuret muutokset reseptilääkkeisiin ja päivämäärään, jolloin ne tehtiin.

Ainoa opas välilehdelle 30

Jos olet käyttänyt samaa lääkitystä jonkin aikaa, on erinomainen idea tarkastaa tämä alue satunnaisesti nähdäksesi, onko mukana aivan uusia varoituksia. Tätä aluetta ei kuitenkaan koostu jatkuvasti. Merkinnät ja käyttö. Tämä alue toteaa kaikki ehdot, joita FDA on valtuuttanut lääkkeen käsittelemään.